Bygge og Anlægsbranchens Mødested
Gør spildtid til penge

Velkommen til BAM!

Bygge- og Anlægsbranchens Mødested -- BAM -- stedet hvor de professionelle kontakter skabes/stedet hvor de professionelle handler.

BAM er markedspladsen, hvor du kan TILBYDE din arbejdskraft og ressourcer. Har du ledig kapacitet i en bestemt periode, så lav et opslag på BAM og lad alle andre i branchen vide, at de har mulighed for at få adgang til netop dig, dine folk, eller dine maskiner. Hurtigt, enkelt og effektivt.

BAM er også stedet, hvor du som professionel i byggebranchen hurtigt, enkelt og overskueligt kan SØGE efter netop det, du mangler til din næste opgave - og få etableret kontakten til relevante leverandører. Søg blot efter hvad du mangler og ca. hvornår du skal bruge det - så får du adgang til hele branchens samlede udbud af arbejdskraft, maskiner og alt det andet, du har brug for, så dit næste projekt kommer sikkert i hus.

Du opretter dig hurtigt, som bruger på BAM og er igang! Gem de leverandører, du har gode erfaringer med, så du altid kan følge med i, om de skulle have ledig kapacitet, når du har brug for det. Du har dermed også et opdateret kartotek med kontaktoplysninger på dem, du handler professionelt med.

BAM er bygget til at blive taget med på farten - bare gem linket på din mobiltelefons home screen, så har du altid let adgang til de seneste tilbud fra dine favoritleverandører.

BAM det næste værktøj til værktøjskassen.